Kiinteistönhuolto

Kiinteistötaitohuollosta saat kaikki kiinteistöhuoltoon kuuluvat palvelut

Voimme hoitaa suuria kokonaisuuksia tai tarvittaessa auttaa pienempien asioiden tekemisessä.

Toimiva, ammattitaidolla toteutettu kiinteistöhuolto on avain kiinteistön arvon säilymiseen sekä siihen, että käyttökustannukset pysyvät alhaisina. Pidämme huolta olemassa olevista rakenteista, alueista ja elementeistä, ja voimme myös tehdä ehdotuksen siitä, miten kiinteistöä kannattaisi hoitaa, kunnostaa tai parantaa.

Jotta kiinteistön alueella olisi turvallista ja viihtyisää, tarvitaan säännöllistä ja huolella tehtyä kiinteistöhuoltoa. Joustavana yrityksenä pystymme reagoimaan aina nopeasti ja meille jokainen asiakas on tärkeä.

Jos isännöitsijän kuorma käy kohtuuttomaksi tai pienessä taloyhtiössä talkoomeininki ei enää toimikaan, voimme tulla apuun ja saattaa keskenjääneet hankkeet loppuun – ja huoltaa kiinteistönne kaikki asiat luotettavasti ja taloudellisesti.

Kiinteistönhuollon vastuut ja tehtävät sovitaan aina selkeästi tilaajatahon ja Kiinteistöhuoltotaidon kesken.

Talonmiespalvelut

Kiinteistötaitohuollon talonmies hoitaa kiinteistöäsi ammattitaidolla, tarkasti ja ketterästi. Oma talonmies tuntee kiinteistöt, käyttäjät ja huoltotarpeet.

Olemme pieni ja joustava palveluyritys, joten meille on kunnia-asia, että tunnemme jokaisen asiakkaamme. Jokaisella kiinteistöllä ja taloyhtiöllä on omat tarpeensa ja haasteensa – teemme kaikkemme, että palvelumme vastaa näitä tarpeita.

Talonmiehemme pitävät huolta kaikista perusasioista, ja ammattitaitoisina tekijöinä he osaavat myös kiinnittää huomiota mahdollisiin kiinteistöjen ongelmakohtiin ja näin puuttua asioihin silloin, kun se vielä on helppoa ja taloudellista.

Jos tarvitsette osaavan ja luotettavan talonmiehen, on Kiinteistötaitohuolto oikea ratkaisu. Kysy lisää!

Remonttipalvelut

Kaipaisiko kotisi tai toimistosi uutta ilmettä? Joskus pienellä pintaremontilla voi saada ihmeitä aikaan: seinien tasoitus, maalaus ja tapetointi trendikkäällä tapetilla voi saada tilan tuntumaan aivan uudelta. Ammattitaitoiset remonttimiehemme osaavat käsitellä erilaisia materiaaleja – autamme asiakasta valitsemaan tilaan sopivat materiaalit ja pidämme huolen, että myös hienot erikoistapetit pääsevät täysiin oikeuksiin seinilläsi!

Keittiön merkitys kodeissa kasvaa koko ajan: ruokaa halutaan laittaa itse, eikä ruoanvalmistus ole enää vain välttämätön paha, vaan keittiössä todella vietetään aikaa. Viihtyisä, nykyajan tarpeita vastaava keittiö on kodin sydän, johon kannattaa panostaa. Me Kiinteistötaitohuollossa autamme keittiöremontin toteuttamisessa: voimme purkaa vanhat kaapit ja asentaa uudet. Voit huoletta jättää koko keittiöremontin meille – lupaamme, ettei sinun tarvitse stressata turhasta!

Olipa sinulla pieni tai suurempi kohde, joka tarvitsee uutta ilmettä tai korjausta, ota meihin yhteyttä. Palveluvalikoimamme on laaja, joten saat kaikki keskeiset palvelut yhdeltä, luotettavalta toimijalta. Pysymme aikataulussa ja työskentelemme aina asiakasta kunnioittaen!

Remonttipalveluihimme kuuluu:

 • Parkettien ja laminaattien asennus
 • Listoitukset
 • Seinien tapetointi
 • Vesivahinkojen jälkeiset purku ja kasaustyöt
 • Seinien, lattioiden, katon kunnostus ja maalaus
 • Keittiön kaappien purku ja asennus.
 • Parvekkeiden kunnostus (epoksipinnoitteella/tasoitteella)
 • Julkisivun saumojen korvaus
 • Parkkiruutujen maalaus
 • Tuuletusparvekkeiden maalaus/korjaus
 • Kylpyhuoneen laattojen purku ja asennus

Pyydä tarjous remonttitöistä!